TERVETULOA ARCTIC CROSS RACING TEAMIN SIVUILLE!

Olemme autourheiluun erikoistunut kuusamolainen yritys, joka on perustettu Kihlmannin perheen poikien Harrin ja Jarin moottoriurheiluharrastuksen ympärille.

Palveluihimme kuuluvat kilpailutoiminnan lisäksi kilpa-autojen vuokraus sekä ajotapahtumien järjestäminen ralliautoilla, rata-autolla sekä Crosskartilla. Kauttamme saa myös ajoharjoittelupaikkoja, ralliteitä ja jäärata/asfalttirata harjoittelumahdollisuuksia.

OTA YHTEYTTÄ TAI LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ NIIN RÄÄTÄLÖIMME TARPEISIISI SOPIVAN PAKETIN!!

Tiimin Facebook-päivitykset:

sivuluisu.com/web/harri-kihlman-ja-jyrki-tamminen-koillis-savo-ralliin-f-rallisarjan-1-kilpailu/ ... See MoreSee Less

View on Facebook

Harri Kihlman ja Jyrki Tamminen Shell Piippola ralliin.

 by Reijo Jokinen |  posted in: Uutiset |  0

Viidettä kertaa ajettava Shell Piippola ralli on jälleen kerännyt komean osanottajamäärän. Kilpailuun on ilmoittautunut 219 autokuntaa. Lauantaina ajettavassa rallissa on viisi erikoikoetta, joiden yhteispituus on noin 78 kilometriä. Kokonaispituutta rallilla on noin 230 km. Kilpailu kuuluu harrasterallisarjaan, jossa tietyt sääntökohdat ovat erilaisia verrattuna muihin sarjoihin. Turvallisuuspuoli on hoidettu kaikin puolin kunnolla. Muutkin rallisarjat pääsevät kuun loppupuolella käyntiin. Niinpä Piippolassa nähdään useampia kilpailijapareja, jotka ovat menestyneet SM-sarjassa. Sellaisia nimiä ovat mm. Henrik Pietarinen ja Anssi Rytkönen. Shell Piippola ralli käy hyvänä testikilpailuna ajatellen muita sarjoja. Lisäksi harrasterallisarjassa ajetaan omaa Cup- sarjaa, jonka yksi osakilpailu Piippola ralli on. Katsojille riittää varmasti seurattavaa monien eri luokkien autojen vilistäessä lumipenkkojen välissä. Lähtöluettelosta löytyvät nelivetoiset ja kaksivetoiset ralliohjukset unohtamatta historicluokkien autoja. Kuusamon Harri Kihlman ja Kangasalan Jyrki Tamminen pääsevät testaamaan uutta rallipeliänsä. BMW M3 on hiljattain saatu rakennetuksi kisakuntoon. Piippolassa on mahdollisuus testata ja tutustua autoon kisaolosuhteissa. Kuun lopulla on tarkoitus lähteä ajamaan F-rallisarjaa. Viime vuonna Harri ja Jyrki ajoivat Piippolassa luokassansa viidenneksi BMW 325:lla. Nyt uudella autolla tavoitteena ehjä, hyvä testikisa ennen F-rallisarjan alkamista.

Reijo Jokinen
... See MoreSee Less

View on Facebook

Arctic Cross Racing Team Oy
Toivottaa
Hyvää ja Rauhallista Joulua sekä
Onnellista Uutta Vuotta❗️
🎇🎇🎇🎇🎁🎁🎁🎁🎅🎅🎅🎅
... See MoreSee Less

View on Facebook

Tällä mallilla ollaan ennen F-rallisarjan kauden avausta. Paljon on pojat tehneet työtä auton hyväksi. Ja varmasti valmistuu uuden vuoden alusta niin päästään Piippolaan ajamaan testi kisa ennen pääsarjaa. ... See MoreSee Less

View on Facebook

.

Viimeisimmät uutiset